tisdag 11 oktober 2011

Allt ljus på mig



Det här är ett tag sedan nu men ändå värt att visa. De som känner Moa och hennes sidor förstår att detta var stort för henne! Lillan visar sig från sin charmigaste sida och det ger resultat. Stolt mottog hon en virtues award på assemblyn sista skolveckan innan lovet. Samma vecka hade hon dessutom fått åka på bio med hela klassen och se smurfarna, fått en cykel av en klasskompis, varit på kalas en helt vanlig veckodag och fått godis av engelskafröken för att hon varit duktig....

Storasyster har kämpat på med avundsjukan och har helt klart känt sig i underläge. Som lite uppmuntran skulle jag och Klara ut på egen hand och köpa pysselgrejer men jag körde på en refug och fick punktering så vi kom aldrig fram till affären. På kvällen kollade jag och Johan på gumtree(blocket) och hittade en cykel till Klara så Johan åkte iväg när barnen somnat och köpte den. Nästa dag var Klara sig lik och glad igen och nu kan vi cykla till skolan allihopa!

2 kommentarer:

  1. Underbara älskliga Moa, heja på tycker Morfar

    SvaraRadera
  2. Heja på flickorna! Klara, va stolt du kan känna dig över din alldeles egna lillasyster. Du är hennes förebild det är alldeles klart!

    SvaraRadera