måndag 26 september 2011

John Forrest Nationalpark


I lördags träffade vi kusinerna. Det är så vi kallar oss när alla örebrofamiljer får för sig att göra något trevligt tillsammans. Den här dagen åkte vi till en nationalpark en bit utanför Perth ganska så högt belägen med en vidunderlig utsikt ut över vidderna på vägen dit. Där på plats hade vi picnic bredvid floden och ungarna lekte i vattnet och jag tror alla blev mer eller mindre blöta. Vi gick en slinga genom bushen och kom upp till Hovea waterfall och där var det roligt att leka och klättra på stenar igen. Vad härligt det är att komma ut i naturen lite!

Moa och Lisa har just mediterat

Vi fiskade sjögräs

Ut i bushen

Små gula bollar

Hovea Waterfall

Skulle kunna vara svenska fjällen

Fotbad

Glad Johan

Gustaf på äventyr

Solens strålar värmer skönt

Malte på klätteräventyr

Noa anas bakom gräset


  Naturens egna former












På vägen tillbaka till parkeringen hamnade jag sist som vanligt. Det finns ju så mycket fint att titta på och jag fascineras över naturens små under och liv överallt i alla olika former, kottar, blommor mjuka som dunbollar eller ilsket taggiga.







 Nästan framme vid bilarna så bad jag Moa vända om och komma och sätta sig i de fina gamla stentrapporna så jag kunde få några fina bilder på henne. Efter lite stånk och stön kom hon och plötsligt kom tre kängurur hoppandes och började äta i gräset. Glada miner!


 Sedan kom det två till varav den ena hade en liten unge inne i pungen.


Här tittar den ut!


 Och här hoppar mamman iväg!




2 kommentarer:

  1. Vilka fantastiska bilder!Vilken lycka.Från Far

    SvaraRadera
  2. Men vilka härliga bilder! Speciellt känguruarna. Förgyller en grå tisdagkväll! Kram

    SvaraRadera