onsdag 7 december 2011

Tyst det är i huset

Nu har våra gäster åkt vidare och lugnet har lagt sig över hemmet. Avsked är alltid tråkigt och jag blir lite sentimental såklart! De följde med oss till skolan imorse och kramade hejdå till barnen.Vi hann med att dricka en kaffe hos Jim och Anne innan Johan kom och hämtade de och körde iväg till flygplatsen. Nu fortsätter deras resa mot nya äventyr. Under veckan som varit har vi haft många trevliga middager då vi suttit ute och ätit om kvällarna. Det är då det är som allra skönast. Svalare i luften och flugorna har gått och lagt sig!





Vi har julpysslat lite och gjort snöstjärnor i alla möjliga färger som dekorerar våra fönster. Farmor kom hem med en liten julgran så den har barnen pimpat upp. Barnen har köpt glittergirlang, tomteluvor och julstrumpor som ska hängas upp så tomten vet var han ska lägga paketen!








 Bilder från Little Creatures och grabbarnas ölinköp här i veckan.






 Veckans djur och natur

Lite som lapporten!

Fast ändå inte!

Grasstree i Whitemanspark

Otroligt snygg pose på denne herre!

Vi väntar i skuggan på att vinprovssmakarna ska komma ut så vi får åka till chokladfabriken!

Sista kvällen med hela gänget! Efter en blöt och regnig dag med först färjan över till city, lite shopping och buss hem så smakade glöggen och pepparkakorna förträffligt bra. Julmusiken spelades för fullt på stereon, granen stod så grön och grann på bordet och två tomtenissor var lyckliga. Vi åt Birgittas köttbullar, sill och potatis, ägghalvor, Janssons frestelse, kex och ost och med lite snapps på det, blev det som ett helt julbord! Gunilla och Birgitta delade ut julklappar och glada barn blev ännu gladare! Farfar satte sig trött i soffan efter middagen och tappade snart huvudet bakåt och drog långa snarkningar. Precis som det ska vara.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar