onsdag 21 december 2011

Julmys

Titta, vår lilla skatt så fin hon är. Bilden är tagen när hon sitter på en av kängurustatyerna inne i stan. Jag, Moa och pappa tog bussen in för att titta på julspel på torget och titta på stadens alla fina juleljus som glittrar så fint i träd, på husfasader, på balkonger, ja överallt. Klara och Johan kom in lite senare då Klara hade skypetid med Stureskolan!

 Här står kängurusarna och spanar.

 En blivande modell?

 Till kvällens julspel var rekvisitan b.l.a kameler som vi misstänkte skulle tillhöra de tre vise männen.

 Forrest place, eller torget som jag kallar det var fullt med folk, solen gick och la sig och himlen blev stjärnklar. Ett stort dansnummer inledde kvällens spektakulära julspel som var något alldeles otroligt. Uppe på scenen stod hela stallet, Josef och Maria kom ridandes på sin åsna, herdarna hade riktiga getter, Jesus föddes och allt var i sin ordning. Det var stort och spännande för barnen att se historien utspela sig där i kvällen. Fina sånger sjöngs och livemusik spelades till, en hel gospelkör till doakör i bakgrunden svängde till musiken.

 Här kommer de tre vise männen på sina ståtliga kameler.
Showen avslutades med ett härligt gigantiskt sång-och dansnummer då en skara flickor sjöng O helga natt i de allra ljuvaste toner. Inte ett öga torrt.

  På vägen till bilen gick vi genom stadens ena gågata och tittade i skyltfönster. Moa och Klara fastnade för den här tv:n med en liten gullig julby som hade massa små gulliga detaljer att titta länge på.

 Jag gillar den rosa renen med pumps. Pumpsen syns på bilden ovan. Är den inte lite kul? Stilren som min syster sa. Ha ha! Endast 5500 dollar!

Ängel i gatukorning vakar över staden.

 Det strålar en stjärna för underligt blid.


Denna bild föreställer ett svenskt julbord på Miss Maud swedish hotel. Detta är så nära vi kommer ett julbord i år. Stod och suktade lite vid ytterdörren och fick lite längtan till Sverige. De har t.o.m. en dalahäst på ytterdörren. Vilken kväll och vilket mys! Jag är så glad att vi tog oss in till staden och fick se detta ikväll.

Imorgon är en annan dag och då åker Broströms bort. Vi ska till Adelaide där en husbil väntar och sedan ska vi fira jul on the road. Vad det blir för äventyr får vi se! Vi kanske inte kommer blogga på ett tag så därför vill vi önska dig som läser en riktigt God Jul och Ett Gott Nytt År.

All kärlek


1 kommentar:

  1. Ååh vilken fin bild på Moa! Och vilken härlig julstämning det verkar vara i Perth.
    Så roligt och annorlunda att fira jul i en husbil! Hur länge blir ni borta? Hoppas ni får en riktigt fin resa!

    Många jul- och nyårskramar från oss alla i Vallersta

    SvaraRadera